NA TESTU: Eubos 10% UREA losjon


Danes sem se odločila z vami deliti mojo oceno izdelka Eubos 10% Urea Hydro Repair, intenzivni obnovitveni losjon za telo. Klik do tega izdelka.
Za zdaj ga po potrebi uporabljam že kakšna dva tedna in mi je zelo všeč.

Je intenzivni losjon, ki se bori proti grobi, suhi in napeti koži. Primeren za kožo z veliko potrebo po vlagi. Sestavljen je iz kombinacije z 10% ureo, 10% deviškim oljčnim oljem in hladno stisnjenim mandljevim oljem. Urea je naravno prisotna v zunanji plasti naše kože in predstavlja okrog 7% naravnega vlažilnega faktorja. Ker na sebe veže vodo je njena vloga ohranjanje normalnega ravnovesje vlage v naši koži, rezultat tega pa je mehka in voljna koža.
Za suho kožo je pogosto krivo ravno pomanjkanje vlažilnega faktorja urea, kar super reši ta izdelek. Skupaj z 10% ureo in natrijevim laktatom veže nase vlago, ter poskrbi za navlaženo kožo na popolnoma naraven način. V kombinaciji z dragocenimi in posebno izbranimi naravnimi olji doseže ekstremno dober negovalni in obnovitveni učinek. Sestavine losjona ohranjajo kožo žametno mehko in pomagajo krepiti poškodovano kožno zaščito.
Prav tako je izdelek popolnoma brez dišav, barvil, lanolina, konzervansov (parabena) ali mineralnih olj (parafina) in tako zmanjša tveganje pred alergijami. Primeren je tudi kot podporna nega pri atopijskem dermatitisu in sladkorni bolezni.

Moja koža je že od vedno predvsem na spodnjem delu nog (na predelu pod koleni) izredno suha in občutljiva, ter zato potrebuje posebno nego. Pogosto dobim od uporabi novih mil, krem ali že ob stiku z nekaterimi tkaninami rdeče izpuščaje na koži, ki neprijetno srbijo. Tale losjon je pravi "zadetek v polno" saj skoraj takoj pomiri srbečico in rdečico, ter navlaži kožo. Losjon ima prijeten nežen vonj, prav tako se enostavno nanaša in hitro vpija v kožo. Učinek je viden že ob prvi uporabi, koža pa še dolgo ostane mehka in zelo prijetna na otip. Mene je losijon prijetno presentil in ga bom uporabljala še naprej! :)

Poleg tega izdelka sem dobila gratis še nekaj različnih testerjev, od katerih mi je bil zelo všeč Eubos Sensitive krema za roke in krhke nohte.
Izdelek lahko dobite v lekarnah po Sloveniji ali v njihovi e-trgovini.Ni komentarjev