Najboljše slovenske modne spletne trgovine


Smo v časovnem obdobju, ko postajajo spletne trgovine vse bolj popularne in vedno pogosteje raje izbiramo tovrstno nakupovanje. Prednost spletnega nakupovanja je definitivno ta, da celoten proces poteka v udobju našega doma in ni pomembno če ob tem nosimo udobno pižamo. V trgovinah bi nas verjetno gledali malo postrani. Sicer pa, glede na to kaj vse se nosi danes, morda niti ne bi ugotovili, da je pižama. ;)

Nadaljujmo o prednostih spletnega nakupovanja. Ponavadi imaš ob izdelkih kakovostnih spletnih trgovin podan opis izdelka, kot na primer informacije o merah oblačila, sestavi oblačila ipd. Ni potrebno iskati prave številke med kupom pomešanih oblačil ali iskati prodajalke, ker ni mogoče najti cene.
Enostavno se izmeriš v skladu z navodili in naročiš primeren izdelek za svojo velikost.
Meni se zdi največja prednost izogniti se gnečam v trgovinah, dolgemu čakanju pred blagajno ter iskanju prostega parkirnega mesta. Ali pa stalni praksi pri nas v večjih parkirnih hišah - kje smo že pustili avto?! ;)

Res pa je, da smo ljudje (eni bolj, drugi manj) socialna bitja in si radi vzamemo prosto popoldne za pohajkovanje po trgovinah s prijateljicami, da ne omenjam obveznega obiska ob razprodajah. Meni se sicer ponavadi ob razprodajah zgodi, da so mi bolj všeč stvari iz novih kolekcij, ki seveda niso znižane. Mogoče je krivo tudi to, da so zaradi velikega obiska oblačila na razprodajah razmetana, zmečkana ter pomešana in se težko znajdeš med njimi. Tista z novih kolekcij pa so seveda vsa v lepih barvnih kombinacijah lepo zložene in postavljene na mesta, ki najbolj pritegnejo našo pozornost.


Če povzamem vse skupaj, osebno imam raje tisto pravo kupovanje, vendar zadnje čase več naročujem, ker je pač lažje in ne vzame veliko časa.  Moram povedati, da do zdaj še nisem imela nekih posebnih težav in bi spletno nakupovanje priporočila vsem, ki nimajo dovolj časa, ali pa radi brskajo po spletu.
Spodaj so moje najljubše slovenske spletne trgovine, ki jih poznam in sem jih že (kar velikokrat) preizkusila. V teh spletnih trgovinah lahko kupujete brez skrbi, da bi šlo kaj narobe. Na vseh spodaj navedenih straneh lahko nakupujete šele, ko postanete njihov član (se registrirate), kar pa je popolnoma brezplačno.Ponuja vse od moške, ženske, otroške garderobe do dodatkov za dom. Razdeljen je na tri zavihke: Fashion, Club in Outlet.
Fashion zavitek ponavadi vsebuje najnovejše modne trende trenutne sezone in nove kolekcije priljubljenih znamk. Na zavihku Club lahko najdete časovno omejene, znižane akcije določenih znamk. Vsak dan pridejo nove znamke z določenim časovnim intervalom aktivnosti akcije, ki si jih lahko ogledate za vsako znamko posebej. Število izdelkov je omejenih, zato pohitite, ker prav tako omenjene akcije trajajo le nekaj dni.
Pod zavihkom Outlet se nahajajo zadnji kosi izdelkov, ki recimo niso bili prodani in so tukaj še dodatno znižani.

Moja najljubši je definitivno Club. Pozorni morate biti na datum dostave, saj ponavadi izdelki iz Club kategorije potrebujejo do 4 tedne, da pridejo na vaš naslov. Ostale pa dobite v roku nekaj dni od naročila. Pri njih naročujem že od leta 2012, vsak mesec vsaj kakšno malenkost in sem zadovoljna. Včasih seveda pride do kakšnih napak z njihove strani, kar pa je redko in razumljivo. Velikokrat imajo tudi dneve dodatnih akcij ali brezplačne poštnine, zato se jih splača vsakodnevno spremljati.
Fashion Days

Spletni portal prav tako priljubljenih znamk. Izbirate lahko med ogromno različnimi znamkami za odrasle, otroke in prav tako se najdejo tudi kakšne znamke z izdelki za dom. Ponudbe so enako časovno omejene. Koliko časa še imate za nakupovanje lahko preverite na zavihku izbrane znamke.
Preko Fashion Days sem že večkrat kupovala in sem bila vedno zadovoljna z njimi. Nisem pa bila tako zelo zadovoljna z njihovo dostavno službo, kar sem jim tudi sporočila. Mislim, da je zdaj to urejeno in lahko izberete vrsto dostave (pošta ali dostavna služba).
Lylo

Zelo zanimiv spletni portal, ki vsebuje izdelke iz kar 120-ih najljubših spletnih trgovin in več kot 30.000 različnih izdelkov. Preko Lylo sicer teh izdelkov ne morete kupiti, vas pa preusmeri na spletno trgovino, ki željen izdelek prodaja.
Je v bistvu spletna stran kjer si lahko ogledate izdelke vseh spletnih trgovin, ki sodelujejo z Lylo. Super zadeva, ki nam izredno skrajša čas spletnega nakupovanja. Na mesto, da bi morali odpreti 5 različnih spletnih strani, ki prodajajo čevlje imamo vse te čevlje na eni sami strani. S klikom na izbran izdelek smo nato direktno preusmerjeni na spletno stran, ki izdelek prodaja.
Zelo zanimiva ideja, ki tudi skrajša mojo trenutno objavo, saj ne rabim naštevati vseh spletnih trgovin, ki jih poznam. Vse so tu, na eni povezavi.
Ko iščem kakšno določeno stvar pridem najprej vedno na ta portal, kjer lahko brskam po 80-ih različnih kategorijah. Zanimivo, ne? :)

Prijetno brskanje (ki je ponavadi še bolj zabavno od samega nakupa) vam želim. In ne priporočam prevelikih zapravljanj ... spodnja slika pove vse. ;)

3 komentarji

 1. Preko spleta redko nakupujem in sem po eni strani srečna za to, ker v nasprotnem primeru bi bilo moje stanje na računu bistveno nižje :)
  Hvala, da si omenila Lylo, saj prvič slišim, ampak glede na to, da imajo od kozmetika več kot 9000 artiklov je to odlična novica zame!

  P.s. berem tvoje stare objave, da vidim o čem vse si pisala in kaj vse sem zamudila :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mojca welcome back, tale pa je že kar stara ja. ;)
   Tako stara, da Stilago in Fashiondays več dejansko ne obstajata. :(

   Izbriši
  2. Hehe hvala :)

   Ja sem opazila... škoda :/

   Izbriši