Moje najljubše aprilske objave slovenskih blogerk

Ta mesec sem se tudi sama odločila narediti objavo v katero bom vključila moje najljubše objave slovenskih blogerk meseca aprila. Sicer sledim res veliko blogerkam iz Slovenije in bi za vključitev čisto vseh potrebovala objavo, dolgo kot ponedeljek, ki je ne bi noben prebral do konca. Odločila sem se torej vključiti le nekaj mojih najljubših, ki jih berem dnevno. Upam, da boste pokukali na njihove zanimive bloge in našli kaj zase. :)Viva la vida, Seaside vibe & Ivy revel dress

Na njenem blogu lahko najdete veliko dobrih idej glede mode saj super kombinira modne kose med sabo. Eden izmed njih je ravno objava, ki je moja najljubša objava tega meseca. Všeč mi je spomladanska oblekica s potiskom rožic, ki jo super dopolnjuje usnjena jakna z nepogrešljivimi resicami, visoki črni škornji in velika sončna očala. Palec gor. ;)
Poleg mode boste na njenem blogu našli še veliko koristnih informacij glede nakupa kozmetike in ličil. 

Sugarlove Blog, OH LORD I NEED I GYM: PART#2

Super blogerka, ki sem jo, prav zaradi njene simpatičnosti in pozitivnosti dodala tudi na listo prijateljev na svojem osebnem FB profilu. :) Na njenem blogu lahko najdete zelo izčrpne ocene najrazličnejših kozmetičnih izdelkov in ličil, ki vam bodo v veliko pomoč pri nakupu. Na njenem instagramu, kot tudi na blogu, se zadnje čase pojavlja tudi več zanimivih outfitov . Moja najljubša objava tega meseca, na njenem blogu, je bila že 2. del omenjene objave, ki je namenjena rekreaciji, zdravemu življenju in predvsem vadbi Focus T25. Za vadbo je sicer navdušila tudi mene, ampak, ker nisem ravno velik športnik, mi je vse skupaj še malo prenaporna, tako, da za zdaj ostajam zvesta svojim vajam za noge, zadnjico in trebuh iz super spletne strani, ki jo najdete na tej poovezavi https://www.fitnessblender.com/. :)
Blogerka, ki ustvarja neverjetne manikure in z živahnimi barvami poskrbi za čudovito naličen obraz. Všeč mi je, da uporablja barvna senčila za veke, saj se mi zdi, da v vsakodnevnem življenju premalo uporabljamo barve, tako pri ličenju, kot tudi pri oblačenju. Pri njej boste našli tudi dobre objave o kozmetičnih produktih, ki jih je preizkušala, meni pa je bila ta mesec še najbolj všeč objava kjer razloži kako fotografija svoje makeup-e. :)
Ta mesec me je navdušila nekoliko drugačna in predvsem osebna objava o paničnih napadih. Sama vem bolj malo o paničnih napadih, verjetno tudi zato, ker se o njih ljudje (čeprav jih doživljajo) premalo pogovarjajo. Njena objava na to temo se mi zdi res pogumno dejanje, ki bo zagotovo pomagalo marsikomu, ob enem pa jo bodo njeni bralci od zdaj naprej gledali v čisto drugačni, predvsem še bolj pozitivni luči. Sama menim, da je vsem veliko lažje ko se lahko z nekom iskreno pogovoriš o svojih težavah. Tako, da pogovarjajte se, povejte na glas svoje težave, ne sramujte se jih. Vsak ima nekaj, večjega ali manjšega, ampak čisto nihče ni popoln.
Blogerka je pred kratkim začela snemati tudi video posnetke, ki sem si jih z veseljem pogledala. V enem izmed posnetkov zapoje pesem iz filma Frozen, res jo morate poslušati, saj ima prekrasen glas, klik.  ;)
Blogerka z najlepšim imenom, ki je med drugim tudi moja soimenjakinja. ;)
Larissa piše blog o kozmetiki, modi in še marsičemu. Pred kratkim je šla še korak dlje in na fotografijah outfitov pokazala tudi svoj obraz, ki ga je bilo, po mojem mnenju do sedaj škoda skrivati. 
Ta mesec mi je bila najbolj všeč njena objava z lepimi fotografijami Bentk, ki jih v kratkem želim obiskati tudi sama. Sicer pa lahko na Larissinem blogu poleg mode najdete veliko različnih kozmetičnih izdelkov in ličil. 
Blog z zanimivimi manikurami, ocenami kozmetičnih izdelkov, prelepimi modnimi dodatki in še marsičem. Ta mesec je mene najbolj navdušila z objavo o Essence lakcih v nežnih pomladnih odtenkih, ki so že na mojem seznamu želja. Med drugim me je Lana navdušila nad trgovino Born Pretty Store, ki prodaja čudovite modne dodatke. 


Tanita, ki je ta mesec modna blogerka Etiketa Magazin je prepoznavna predvsem po čudovitih outfitih in po tem, da je vedno popolno oblečena. Velikokrat skočim na njen blog po kakšen nasvet, ko ne vem točno kaj obleči naslednji dan. Ta mesec mi je bil najbolj všeč objava z outfitom pri katerem je prevladovala čudovita srebrno/krem barva, ki je pri oblačenju med mojimi najljubšimi. Na njenem blogu lahko najdete tudi marsikaj o kozmetiki in ličilih, spremljate pa jo lahko tudi preko LOOKBOOK.
Ta mesec me je najbolj prepričala njena objava, kjer pokaže svoje slike z instagrama. Razmišljam, da bi v prihodnje tudi sama naredila kakšno podobno objavo, saj imam zelo rada objave z veliko fotografijami in sem (logično) tudi sama zelo aktivna na instagramu. ;)
Na Valentininem blogu lahko sicer najdete veliko kozmetike, ličil in ogromno uporabnih nasvetov. Jaz pa ji grem sledit na instagram. ;)7 komentarjev

 1. Najlepša ti hvala za deljenje objave in vse prekrasne besede. <3
  Se pa strinjam, da je bilo pogumno od Jessie, da je napisala tale post. Veliko deklet se sooča s paniko in verjetno je lepo, da preberejo post pd nekoga, ki se sooča s podobnim in vedo, da niso same. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Larisa, res hvala za omembo, mi to veliko pomeni! :)
  Tudi tvoj blog je zelo zanimiv za branje!! :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Najlepša hvala za omembo in za vse besede! :D Tudi jaz rada preberem tvoje objave, še najbolj te o kulinariki :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala vsem vam, da me spremljate. Super ste. :*

  OdgovoriIzbriši
 5. Same super objave si zbrala :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Hvala, da si zraven vseh vas odličnih blogerk vključila tudi mene :) Tudi sama večkrat pokukam na tvoj blog, kjer vedno znova najdem kakšno zanimivo novo stvar :)

  OdgovoriIzbriši