OOTD - Spring day at the beachZ dragim sva si letos prvič privoščila sproščujoč vikend ob morju, ravno danes sva se vrnila s Portoroža.
Kar ne morem verjeti, da sva glede na tako tople in sončne dni v preteklih dveh tednih izbrala ravno najbolj deževen vikend aprila.
Ampak naj bo, na dež pač ne moreš vplivati in seveda nisva pustila, da nama kar prekriža vse načrte. Kljub dežju sva se peš podala proti Piranu (cca. 5 km v eno smer) in uživala v tem kratkem, a sladkem vikendu. ;)
Zaradi dežja je bilo kar hladno zato sem bila vesela, da sem s sabo vzela tudi dolgo toplo jopico v katero se lahko zaviješ in tako zaščitiš pred mrzlim zrakom.
Za danes sem pripravila en preprost, udoben in topel outfit na katerem nosim prav to jopico. Primeren je za sprehode in prosti čas ob malo hladnejšem vremenu ali vetru. Ogledaš si ga lahko spodaj. :)

Na fotografijah: 

Daljša pletena jopica Primark
Kratka majčka H&M
Jeans Modagram
Torba H&M
Športni copati Converse All Star4 komentarji

 1. Čudovita! In pa ooo, jaz bi tudi z veseljem preživela kakšen vikend na morju :) Sta pa z vremenom res imela smolo, ampak verjamem, da sta si dneve znala polepšati :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Z vremenom res nista imela sreče, čeprav danes je bilo okoli 20 stopinj in precej poletno vzdušje :) verjamem pa, da sta se kljub temu imela super.. Kje ste pa bivala, v hotelu, hostlu?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Danes pa sva na žalost mogla malo hitreje domov, bova pa zagotovo še kaj prišla. Sicer pa v hotelu Lucija. ;)

   Izbriši