Na predstavitvi naravne kozmetike LaBriVčeraj sem se z nekaterimi lepotnimi blogerkami odpravila na dogodek s kozmetiko LaBri.
Dogodek je potekal v slaščičarni Lolita v Ljubljani, s pričetkom ob 11h.
Ker nikoli ne veš kaj vse se lahko na poti pripeti, smo se s puncami iz Maribora odpravile že ob 8:30. Izgleda, da ni bil naš dan saj se je v tunelu pred Trojanami pripetila nesreča zaradi katere je bila avtocesta v to smer zaprta cel dan. Še dobro, da smo za nesrečo slišale preden smo se znašle pred gromozansko dolgo kolono. Tako smo z avtoceste zavile še pravi čas in pot nadaljevale po stari cesti. Ker nobena izmed nas ni poznala ravno dobro teh krajev, smo nekje med hribi zavile s prave poti. Naša pot do Ljubljane se je tako podaljšala na 3 ure in na žalost smo zamudile predstavitev kozmetike. Prispele smo ravno, ko se je končala predstavitev. Sicer nismo zamudile pogostitve, tako, da smo se še vedno lahko družile z blogerkami in poskusile dobrote, ki so jih za nas pripravili. Meni so bili definitivno najbolj všeč sadni smoothiji. :)
Res mi je žal, da sem zamudila predstavitev. Kljub temu je bilo lepo spoznati nekatere nove blogerke in malo poklepetati z njimi.
Sem pa  naredila domačo nalogo in malo raziskala omenjeno kozmetiko, več lahko prebereš spodaj.
Na dogodku smo prav tako dobili tudi darilca kozmetike LaBri, ki jih bom preizkusila zelo kmalu. Seveda boš prva izvedela kako mi bodo všeč.

P.S.. : Ker sem poleg predstavitve zamudila tudi priložnost za lepe fotografije, bom uporabila nekaj
materiala, ki ga je na dogodku posnela fotografinja Polona Batrol.

LaBri je nova znamka butične, naravne kozmetike, ki je narejena v Sloveniji.
Butična proizvodnja pomeni, da ne gre za masovno izdelavo kozmetike. Vsak izdelek je namreč izdelan skrbno, kakovostno in z dobro energijo za manjšo proizvodnjo.
Ustanoviteljica znamke, dr. Brigita Lapornik, se zaveda, da je v naravi vse kar potrebujemo za nego naše kože. 
Verjame, da smo ljudje več kot samo fizična bitja in da vsi oddajamo unikatno osebno energijo; auro. 
Po zakonu privlačnosti tako k sebi privabljamo energije in situacije, ki vibrirajo enako kot naša osebna energija. Po njenih besedah namreč kvaliteta naše osebne energije ustvarja kvaliteto našega življenja.
S tem namenom so bile v čisto vsak izdelek dodane energetske esence cvetlic, dreves, draguljev, kristala ali minerala. Take esence vsebujejo življenjsko energijo in duhovno bistvo rastline. 
Če torej želiš privlačiti vibracijo radosti se namažeš s kremo, ki vsebuje te vibracije. 
Sama sicer ne delim podobnega prepričanja, lahko pa s kratkega pogovora z dr. Brigito povem, da je zagotovo prijetna oseba, ki vsekakor oddajala zelo pozitivno energijo. Glede na vse prebrano je razvidno, da ji njena kozmetika ogromno pomeni in se res potrudi, da je čisto vsak izdelek edinstven in vsebuje tudi delček nje same. 

dr. Brigita Lapornik
© Polona Batrol

Kot sem že zgoraj omenila, gre za naravno kozmetiko, ki vsebuje naravne cvetlične ekstrakte, osnova izdelkov pa so voda, naravna rastlinska olja, karitejevo maslo, cvetlične vodice in emulgatorji naravnega izvora, dovoljeni v naravni kozmetiki. Dodane so tudi številne aktivne učinkovine, rastlinskega in biotehnološkega izvora (MSM minerali lepote,  vitamina C in E, protivitamin B in drugi), vlažilci (urea, glicerol) ter eterična olja. 
Prav tako ima vsaka krema dodan ekstrakt cveta češnje, lilije, maka, malve, ilang-ilang, vodne lilije in divje orhideje, ki ji daje izdelku značilno noto.
Vsak izdelek je narejen z visoko pozornostjo, kakovostjo in dobro energijo, ki deluje na vsakega posameznika. Tudi embalaže kozmetike so narejene tako, da čim manj obremenjujejo naravo in da so zaprte pred neposrednim stikom človeških rok s samim izdelkom.
V kolikor bi rada o izdelkih ali njihovi ustanoviteljici prebrala več informacij, jih najdeš tukaj.

Z Gabi - Parokeets sva se pofotkali ;)
Z blogerko Valentino - Brownimalist in Tamaro - CherryColors,
© Valentina Poljak

© Polona Batrol
Komaj čakam, da preizkusim prejeta darilca <3

© Polona BatrolKako pa je tebi všeč celoten koncept LaBri kozmetike? Bi si želela preizkusiti katerega izmed izdelkov Vilinske Lepote? Katerega pa bi izbrala?
V kolikor se boš odločila za nakup, vpiši ob zaključku nakupa kodo vilinska lepota in prejmi -15% popust. Pohiti, saj koda velja do 15.6.2016.


3 komentarji

 1. Zelo zanimiv koncept, pa vidi se, da je kozmetika delana s srcem, embalaže pa mi delujejo res zelo prisrčno. Me pa res zanima, kakšni se ti bodo zdeli izdelki, ki ste jih prejele :)

  Škoda za zamudo, fino pa, da ste imele vseeno priliko za druženje :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Ah te cestne razmere :/ Samo sreča, da nisem obupala, glede na to, da sem mislila iti s ceste že na samem začetku in it kar domov :D Sem se pa tudi sama predstavitve zelo veselila, mi je kar škoda, da sem jo zamudila :/ Mi je pa bilo všeč, da je predstavitev potekala v Loliti. Tu imajo res odlične sladice, še posebej tortice, ki so pregrešno dobre :P Pa LaBri in njihovi izdelki, embalaže so zares lepe :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Embalaža je res kjut, koncept znamke pa tudi. :)

  OdgovoriIzbriši