Long4Lashes, za zavidljivo dolge trepalnice


Pred kratkim so me kontaktirali s spletne drogerije Dragocena.si. Zanimalo jih je, če bi bila pripravljena, skupaj z nekaterimi blogerkami, preizkušati serum Long4Lashes. Na dnu objave lahko najdeš seznam blogerk, ki bodo vzporedno z mano preizkušale tale revolucionarni izdelek. Serum vzpodbudi rast trepalnic, le te pa postanejo daljše, močnejše, gostejše in pridobijo na volumnu. Serum je primeren za vse s kratkimi, neopaznimi, od podaljševanj uničenimi trepalnicami, kot tudi za vse, ki so si vedno želele bolj dolgih in lepih trepalnic.


Zame osebno serum ni novost. V lanskem letu sem namreč že porabila kar dve flaški. V februarju, takoj po prvem preizkušanju, sem svoje mnenje prav tako delila na blogu. Objavo najdeš na naslednji povezavi, klik. Serum sem uporabljala dvakrat, vsakič po nekaj mescev, kakor je bilo predpisano v navodilih. Pri meni so se začeli prvi rezultati poznati že po dveh tednih uporabe, po sedmih tednih pa sem imela že zavidljivo dolge in goste trepalnice. Nemalokrat sem slišala pohvale, kako dolge in goste so moje trepalnice. Mislim, da ni potrebno posebej poudarjati, da sem bila nad rezultati tudi sama noro navdušena. Moje trepalnice so postale veliko daljše, gostejše in predvsem temne, podobno kot, da bi bile venomer namazane z maskaro. Osupljivi rezultati so trajali še nekaj mesecev po prenehanju uporabe seruma. Na žalost pa, tako kot lasje, tudi trepalnice čez nekaj časa izpadejo in nadomestijo jih nove trepalnice. Da bi tudi nove trepalnice zrasle v močne, goste in dolge pahljače bi bilo potrebno po pol-letni kuri, serum uporabljati še 3-4x tedensko. Sama ga nisem, kdo ve zakaj že ne. Tako so se trepalnice postopoma krajšale, saj so jih zamenjale nove. Zanimivo pa je, da kljub temu, da nisem več uporabljala seruma tudi nove trepalnice niso bile kratke. Sicer niso bile tako lepe kot trepalnice ob uporabi seruma, so se mi pa vseeno zdele daljše in močnejše kot v obdobju pred uporabo seruma. Tudi trenutno stanje mojih trepalnic je za moje pojme še kar dobro. Seveda mi malo volumna in dolžine ne bi škodilo, ravno zato sem se odločila da serum ponovno preizkusiti in ga tokrat pospremiti z malo večjim številom dokaznega materiala, mislim na fotografije. ;)
 V današnji objavi lahko torej vidiš kako moje trepalnice izgledajo danes, v naslednjih pa bodo sledile primerjave tega kako je serum vplival na moje trepalnice. Misliš, da bo tudi tokrat rezultat tako čudovit, kot v lanskem letu? Beri me še naprej in skupaj bomo izvedeli odgovor na tole vprašanje. ;)


Moje trepalnice danes: 


Desno z nanosom maskare, levo brez maskareBlogerke, ki prav tako preizkušajo serum Long4Lashes:Ni komentarjev